SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Ταβέρνα Καλαμίτσι

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κιμώλου στο Καλαμίτσι, ακριβώς δίπλα στο κύμα μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια Ελληνική κουζίνα μας, ολόφρεσκο ψάρι και τα παραδοσιακά μας φαγητά.

Ένα εξαιρετικό αυθεντικό παραθαλάσσιο ταβερνάκι με ζεστούς ανθρώπους με απίστευτες σπιτικές γεύσεις.

Δείτε φωτογραφίες

Ενοικιαζόμενα δωμάτια και studios στη Κίμωλο

Λειτουργούμε από το 1991, και όλα τα καταλύματα μας ακολουθούν την σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική και στιλ. Εξυπηρετούμε έναν μοναδικό σκοπό για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας σύγχρονη άνεση και άψογη εξυπηρέτηση! Στην περιοχή Καλαμίτσι της Κιμώλου, το συγκρότημα Kalamitsi View aparments & Studios είναι μόλις 150μ. από την θάλασσα.

Διαθέτουμε 9 Ενοικιαζόμενα Δωμάτια με θέα στην θάλασσα και με ατομική βεράντα και 4 πλήρως εξοπλισμένα studios για 2 έως 4 άτομα, με ατομική βεράντα και πανοραμική θέα στο στενό Μήλο – Κίμωλο!

KalamitsiApartmentsKimolos2020

Μια μοναδική εμπειρία διαμονής & χαλάρωσης

Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και studios Kalamitsi view, φροντίζουμε να προσφέρουμε όλες τις ανέσεις που θα κάνουν την διαμονή σας ξεχωριστή.

Καθαριότητα, σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές εγκαταστήσεις με κλιματισμό, Internet, τηλεόραση, λουτρό με ντους αλλά και ατομική βεράντα με πέργκολα. Αφεθείτε στην ηρεμία και στην θέα των πανέμορφων γαλαζοπράσινων νερών του Αιγαίου Πελάγους, της όμορφης παραλίας η οποία είναι κατάλληλη για οικογένειες.

paralia-kalamitsi

Τοποθεσία

Το Κalamitsi Rooms & Apartments βρίσκεται στο Καλαμίτσι στην Κίμωλο, ενα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων του Αιγαίου Πελάγους.

Μόλις 150μέτρα από τις παραλίες «Καλαμίτσι» και «Μπονάτσα»,  με θέα στο στενό Κιμώλου – Μήλου, το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων και Studios “KalamitsiView” προσφέρεται για ήρεμες, χαλαρωτικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα.

Η απόσταση από το Χωριό και το λιμάνι της Κιμώλου είναι 3,5 χιλ. περίπου ενώ για τις μετακινήσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο του νησιού (στάση στα 100μ.).

Πως θα έρθετε;

Από Πειραιά: Η Κίμωλος διαθέτει σε όλη τη διάρκεια του έτους ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Αθήνα, μέσω του βασικού λιμανιού της χώρας, του Πειραιά. Η συχνότητα των δρομολογίων είναι σχεδόν καθημερινή και η διάρκεια του ταξιδιού κυμαίνεται από 5 έως 7 ώρες ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξετε για το ταξίδι σας.

Από Λαύριο: Πέρα από τον Πειραιά όμως, υπάρχει μια εξίσου βολική εναλλακτική για να φτάσει κάποιος στο νησί των Κυκλάδων. Τους καλοκαιρινούς μήνες προστίθενται δρομολόγια Λαύριο – Κίμωλος. Η συχνότητα από το λιμάνι του Λαυρίου είναι εβδομαδιαία και το ταξίδι διαρκεί περίπου 13 ώρες καθώς υπάρχει σύνδεση και με άλλα νησιά εκτός της Κιμώλου.

Στην Κίμωλο από την Μήλο με πλοίο

Στην Κίμωλο μπορείτε να φτάσετε από το νησί της Μήλου, το κοντινότερο νησί στην Κίμωλο, παίρνοντας το μικρό φέρι που αναχωρεί από το λιμανάκι των Πολλωνίων (Μήλος) και φτάνει στο λιμάνι της Κιμώλου, την Ψάθη, μετά από 20 λεπτά ταξίδι.

to-topto-top